Search This Blog

Monday, October 19, 2009

Sikap ini terbawa-bawa hingga ke pagi (untuk bacaan 18sx sahaja!)

Sekitar pagi tadi...
 
Budak kancil terhegeh-hegeh keluar simpang - gua maki, pakcik teksi macam layan angin Teluk Cempedak - gua maki, budak tol terhegeh pulang balance seposen - gua maki, diri sendiri salah beli air milo, walhal nak minum neskepe ais - gua maki. Pendek cerita pagi ni penuh dengan makian. Syaitan bersorak riang. Malaikat menggeleng kepala.
 
..........
 
Sekitar tengah malam tadi...
 
Kebabommm!!!!!! Shiuuuu!!!! Shiiuuuuu!!!! Pom!!! Pom!!! Boom!!! Boom!!! Pow!!!!!!!!!
 
"Faking assssshhhhhole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
 
Gua menjerit sambil membuat isyarat middle finger dengan mata yang terpejam.
 
Pundek.....

6 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

nape pejam mata.bukak la.nanti tersalah buat isyarat pulak.

FIRZA said...

bleh tahan gak amarah lu ni.....dtg bulan ke?

Bobo Brazil said...

-bunian-
kompem tak salah. hahaha

-firza-
datang matahari ni bai. hahaha

asyiqin said...

ayat jeritan last yang warna merah tu mcm salah carut..."a" ganti ngan "u". f*king....

Bobo Brazil said...

a ganti dengan u campur dengan c. amacam? hahaha

asyiqin said...

haah..tertinggal plak...hahaha