Search This Blog

Tuesday, October 20, 2009

Rindu ni dia punya rasa macam celaka...

1) Bapak gua pergi keje dengan gua hari ni. Terus gua pekena tali pinggang keledar sebelum start enjin. Gua amik jarak yang selamat antara kereta depan dengan kereta gua. Gua bagi signal bila nak tukar lane. Traffic light Johawaki pun naik heran tengok gua tak langgar lampu merah. Pagi ni gua meluncur atas highway kurang 100km/j. Perit juga kalau hari-hari bapak gua tumpang pergi keje.

2) Malam tadi gua mimpi. Opis baru gua suruh handle job dekat Paris. Gua punya happy macam lepas dapat result UPSR. Masa dekat airport gua kene tahan dengan kastam. Dia kata nama gua blacklist untuk pergi oversea. Bangun tido gua terus terpikir nak buat hutang Bank Rakyat buat bayar PTPTN.
 
3) Gua dah selamat hantar surat resign ke bos. Gua pikir gua dah malas nak datang kerja besok. Agak-agak gaji gua masuk tak hujung bulan ni?

6 comments:

F A R Y N said...

gaji kena hold...hahhaa

FIRZA said...

adoi....lu dh smpai surat amaran ketiga ke?.....byr lum sum bai....perit2

Segenit Puteri Bunian said...

bapak lu cikgu test lesen keta ke?

Bobo Brazil said...

-faryn-
cis!

-firza-
gua baru dapat 1 surat. tp ayat macam sound2 jugak la..

-bunian-
biasa la orang tua. mase dia muda-muda dulu tak ingat. hahaha

terra said...

biasalah orang muda , mase dia kecik - kecik dulu tak ingat, asyik nak ikut naik kereta bapaknya aja.



amacam ada rasa pedih dari menanggung rindu tak ?
muahhaaaaaa.....Best !
:P

Bobo Brazil said...

-terra-

cis aok terra! hahaha