Search This Blog

Wednesday, August 19, 2009

Gua ada 1000 SMS free. Muahahahahaha

Sampai je rumah tadi, gua terus berbaring malas atas katil sementara tunggu mak gua panggil makan malam. Dalam pada tu gua mengelamun teringatkan seseorang. Tiba-tiba...

Bzzz...bzzz... Henpon gua menggeletar atas meja. Baru gua teringat gua buat mode silent tadi.

1 message received

Gua segera baca sambil berfikir setan mana yang mesej time-time Maghrib ni...

"U kat mana?"

Gua bingung. Gua takde janji dengan sape-sape. Takpelah, gua reply. Tak elok menyombong.

"On d way"

Bzzz...bzzz... Sekali lagi dia menggeletar.

"I wait 4 u dpn piza. Cepat skit. I dah lapa ni..."

Ceh, budak dating rupanya..

"Ok"

Gua tersengih-sengih. Heh, sekarang ni gua takde hal nak mesej ke sesape pun janji line Maxis. Gua ade 1000 SMS free. Gua tak tau nak tabur ke sape. Er, dia boleh convert ke bentuk duit ke????

7 comments:

asyiqin said...

free 1ribu sms?...anta kad ucapn slmt berpose kt sume dlm phonebook...huhuhu

p/s: pastu msg aku...hihihi

Bobo Brazil said...

aku igt nk tuka ke duit kat maxis centre. leh ke?

Bobo Brazil said...

aku igt nk tuka ke duit kat maxis centre. leh ke?

Emblem of Purity said...

Boleh...boleh blah. Sampai kat maxis centre, staf dia bagi se das dua.

Bobo Brazil said...

hoh?! ganas betul orang maxis..

terrarosa said...

keh guna celcom , amacam ?
ada brani SMS :P

Bobo Brazil said...

-terra-
celcom keh tak layan! haha