Search This Blog

Sunday, November 15, 2009

Dua ribu doblas!

Settle urusan kerja semalam gua terus balik rumah. Gua pekena mandi sambil basuh baju. Siap semua baru gua pecut kereta keluar dating pulak. Punyalah rushing gua punya Saturday dah serupa macam Monday!

Sambil memandu gua makan tart telur. Sambil-sambil tu gua usyar signboard. Harap-harap gua tak khayal terlepas ke Karak. Tiba-tiba henpon gua berbunyi bingit. Mesej dari buah hati. Nak tak nak, gua terpaksa handle stereng guna lutut.

"Movie fully booked. Midnight pun penuh.."

Gua tersengih.

"Kalau macam tu kita dinner je lah.."

Gua sambung kunyah tart telur sambil menyanyi kecil. Mana romantik dating tengok movie... betul tak?

p/s: Ape sedap sangat movie 2012 ni? Dengar cerita semalam dekat Mines, Midvalley sama Sunway dia punya beratur macam nak tengok kosert free Mariah Carey.

8 comments:

one_munawwarah said...

dengar citer ada tmpat siap standing ovation lagi...

F A R Y N said...

wooo..pi dating senyap2..ye

FIRZA said...

cam cilake handle stereng guna lutut....hakhakhak.......

2012 tu lu tgk dvd cetak rompak je la...hangin je tgk kat wayang......

Segenit Puteri Bunian said...

nampak sangat tak iklas pegi dating...

Bobo Brazil said...

-one-
tu yang gua malas tu... hahaha

-faryn-
senyap-senyap le... hahaha

-firza-
lu cube2 la try handle pakai lutut. hahaha. gua layan muvi tu tahun 2012 nanti.

-bunian-
bukan gua tak ikhlas. bajet tengah tight ni...hahaha

eL said...

Tahnya...muvi tu lom kuar lagi, VCD cetak rompak berleluasa kat kedai tom yam. Apa barang.

Bobo Brazil said...

-eL-
gua nak tengok bulan 12/2012. baru sedap! hahaha

WSR8086 said...

next time book online...