Search This Blog

Thursday, May 28, 2009

Gua mana pernah marah-marah

"Ah, sekurang-kurangnya masuk final..." kata gua sambil mengesat hingus yang mula keluar.

Sindrom Arsenal skit-skit. Over confident. Malaslah nak ulas.

*******************

Antara perkara 'ajaib' sepanjang hari ini :-
  1. Aku amik EL sebab tak cukup tido. Tapi, tetibe boleh pulak pegi makan nasi lemak kat Templer Park, jalan-jalan kat Zoo Negara, lunch kat ikan bakar Jalan Bellamy, tengok orang main sampan kat Tasik Perdana, dan lepak-lepak makan pizza. Gila hebat. Kalu masuk opis mau tertido-tido kat meja.
  2. Sepanjang jalan-jalan asyik terserempak ngan kereta tepek sticker MU kat kat cermin belakang.
  3. Dalam Zoo Negara pon, ramai gak yang pakai jersey MU. Seme jenis sama ngan aku. EL nak tenangkan hati. Even budak tadika pon pakai jersey MU. Heh!
  4. Ramai ke supporters Barca? Ke malam tadi seme supporters Liverfool, Chelsea and Arsenal yang jenis tak puas hati tak dapat main final.
Lepas ni kene tengok Liga Malaysia plak lah. EPL dah abis. Eh, Liga Malaysia dah abis ke belum?

5 comments:

asyiqin said...

ko ni tgk bola x hingat....

Bobo Brazil said...

minat mengatasi segala beb...

asyiqin said...

ceh...sampai EL tuu...apa la istimewa pon...kalu la mat salleh tu jd laki ko..excited gak la aku nk tgk dia beraksi depan tv..haram dia xknl aku...malas nk amik tau...benda x pekdah...

kalu la...kita tgk bola...mcm kita yg main bola xpe..ni tak..si tgk kaki bangku...tp syok tgk org main bola...muke mcm la dia main bola....hahhahahha

Bobo Brazil said...

eh, dlu kan kite penah main bola dalam kelas. bola takraw... ahahaha

dreka said...

yola sgt....ingat lg masa aku noli dan ko main benda tu sama ngan khai..skali satu ari aku xjoin korang 3 eko je main sampai cermin pecah....pastu kene pggl ngan senior..gelak sampai tersedak aku...hahhahaha