Search This Blog

Saturday, September 25, 2010

Merajuk

Buah hati gua tengah merajuk. Tak ajak makan ABC pun nak merajuk. Tak dinner sama pun nak merajuk. Tak return call pun nak merajuk. Tak ikut pergi open house office mate dia pun nak merajuk.

Ah, makin menjadi-jadi pula lepas balik raya ni. Siapa yang gua nak salahkan?

Kepala lemang sungguh dia punya perangai!

6 comments:

F A R Y N said...

ajak kawen cepat,hilanglah mrajuk tu!

elly said...

Merajuk ko pujuk....merajuk lagi ko pujuk...merajuk lagi pujuk lah lagi...merajuk lagi..eh tak faham lagi ke masuk meminang je lah.....

BeJeRd In-Da HoUsE said...

siyes rimas beb..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ko pasang satu lagi satu lagi bro kompom dia tak merajuk ko pulak boleh mengada mengada

Bobo Brazil said...

-faryn-
taktik paling tak patut. hahaha

-elly-
baik gua fokus isu-isu sukan komanwel. hahahaha

-bejerd-
hahahaha

-brutal-
lu memang paling bijak, bro! hahahahaha

asyiqin said...

sapa nama buah hati? xtahu lak ko dh berbuah hati..ish musykil aku nih..